De autoblog van liefhebbers, voor liefhebbers

Autoblog 13-50

13-50 staat voor al het mooie aan auto’s en autorijden. Achtergrondverhalen, opinies, specials maar boven alles: gewoon lekker ouwehoeren over auto’s. Niet (altijd) het laatste nieuws als eerste, maar vooral mooie verhalen waar de autoliefhebber echt van kan genieten en aandacht voor onderwerpen en details waar de meeste autowebsites aan voorbij gaan. Wat ons bijzonder maakt? Het zijn autoblogs, columns, reviews en opiniestukken voor liefhebbers, door liefhebbers

In 13-50’s concept cars komen fictieve modellen voorbij. Denkbeeldige auto’s die wij hebben ontworpen en waarvan wij denken dat zij een interessante aanvulling kunnen zijn van het modelaanbod van merken. In deze editie: De Audi e-Tron Avant.

Okay, Audi is geen Mercedes-Benz wanneer het aankomt op het vullen van niches, maar veel scheelt het niet. De laatste jaren heeft de stationwagon aan populariteit ingeboet. Vooral ten faveure van de SUV/cross-over. Audi blijft echter een merk dat vast blijft houden aan deze praktische carrosserievariant. Daarbij is Audi ook vol aan het inzetten op elektrische modellen. Maar een elektrische Avant? Die is er nog niet. We durven onze handen ervoor in het vuur te steken dat opvolgers van de A4 en de A6 ook een elektrische Avant-variant krijgen, maar als er één model is waarmee Audi een statement kan maken, dan is het toch wel de e-Tron. Laat die alsjeblieft als Avant verschijnen! Dan heb je in de toekomst meteen geen RS6 Avant meer nodig….