De autoblog van liefhebbers, voor liefhebbers

Autoblog 13-50

13-50 staat voor al het mooie aan auto’s en autorijden. Achtergrondverhalen, opinies, specials maar boven alles: gewoon lekker ouwehoeren over auto’s. Niet (altijd) het laatste nieuws als eerste, maar vooral mooie verhalen waar de autoliefhebber echt van kan genieten en aandacht voor onderwerpen en details waar de meeste autowebsites aan voorbij gaan. Wat ons bijzonder maakt? Het zijn autoblogs, columns, reviews en opiniestukken voor liefhebbers, door liefhebbers

J

Ook autoblogs schrijven?

Wil je ook jouw eigen autoverhalen publiceren? Dat kan. Lees hier hoe het werkt.

Hoe werkt publiceren op 13-50?

Publiceren op 13-50 werkt heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is een account aanmaken en vervolgens inloggen. Op deze pagina laten wij je stap voor stap zien hoe je vervolgens jouw blogs, colums, reviews of opiniestukken kunt publiceren.

Stap 1: aanmaken account

Via de registratielink maak je jouw account aan. Na het invullen van de verplichte gegevens (gebruikersnaam en e-mailadres) krijg je een mail op het opgegeven adres met een activatielink. Klik op deze link om jouw account te activeren.

Stap 2: inloggen

Klink in het menu op “Registreren / inloggen” om in te loggen als je nog niet ingelogd bent. Na het inloggen word je automatisch doorgestuurd naar jouw persoonlijke dashboard waar je artikelen kunt publiceren.

Vervolgens klik je op “Nieuw bericht toevoegen” om jouw publicatie te schrijven.

Stap 3: je bericht schrijven

Je bent nu klaar om je bericht te schrijven. Dit doe je in een eenvoudige editor. Je kunt de titel van je bericht opgeven en het bericht typen. Je hebt qua opmaak wat mogelijkheden en vrijheden. Houd er echter rekening mee dat de redactie van 13-50 berichten aan kan passen qua opmaak. Ook zullen inzendingen worden gecontroleerd op taal- en spelfouten. Aan censuur doen we in principe niet, tenzij je grenzen overschrijdt.

Stap 4: je publicatie indienen

Met de button “concept opslaan” kun je jouw bericht tijdelijk oplaan om later af te maken. Je bericht blijft dan in de conceptfase en onze redactie zal er niets mee doen. Is je bericht klaar? Stuur ‘m dan in ter publicatie met de buttn “Indienen ter beoordeling”. Hij wordt dan naar de redactie gestuurd en wij zullen jouw autocolumn, -review, -blog of opiniestuk zo snel mogelijk publiceren.

Op dit moment is het niet mogelijk om afbeeldingen te uploaden. Dit heeft te maken met fotorechten. Mocht je bepaalde foto’s willen gebruiken, geef dit dan onder aan het bericht aan. Mocht je eigen foto’s willen gebruiken, geef dat dan ook even aan: wij nemen dan contact met je op. Onze redactie zal elk artikel voorzien van passende, rechtenvrije foto’s.