De autoblog van liefhebbers, voor liefhebbers

Autoblog 13-50

13-50 staat voor al het mooie aan auto’s en autorijden. Achtergrondverhalen, opinies, specials maar boven alles: gewoon lekker ouwehoeren over auto’s. Niet (altijd) het laatste nieuws als eerste, maar vooral mooie verhalen waar de autoliefhebber echt van kan genieten en aandacht voor onderwerpen en details waar de meeste autowebsites aan voorbij gaan. Wat ons bijzonder maakt? Het zijn autoblogs, columns, reviews en opiniestukken voor liefhebbers, door liefhebbers

J

Ook autoblogs schrijven?

Wil je ook jouw eigen autoverhalen publiceren? Dat kan. Lees hier hoe het werkt.

Wat is autoblog 13-50?

13-50 is een autoblog, maar niet zomaar een autowebsite. 13-50 draait om liefhebberij, om opinies én om de gebruiker. Op 13-50 vind je autocolumns, opiniestukken, blogs en reviews van liefhebbers. Inderdaad: dit is een user driven autoblog.

De meeste autowebsites draaien om autonieuws en autoreviews van redacties. Daar is helemaal niets mis mee. Sterker nog: dat is fantastisch. De drijvende kracht achter 13-50 is zelf een voormalig autojournalist. Maar waar vind je nu een plek waar liefhebbers kunnen praten over auto’s, hun passie kunnen delen en opinie kunnen geven in verhalen? Precies: hier.

Hoe werkt deze autoblog?

Op 13-50 kun je zelf jouw autoblogs, autoreviews columns en opiniestukken plaatsen. Dit is de autowebsite voor iedere liefhebber en aspirant autojournalist. Het enige wat je hoeft te doen, is je te registreren. Vervolgens kun je inloggen en jouw eigen autoblog, auto column of opiniestuk indienen.

Autoblogs

Heb je iets te melden over auto’s? Op 13-50 is het welkom. In de categorie autoblogs kun je interessante stukken over auto’s plaatsen. Anything goes, zo lang er maar sprake is van een duidelijk onderwerp.

Autocolumns

Heb je een mening te verkondigen? Wil je ergens je licht over laten schijnen? Schrijf dan een scherpe autocolumn. Hierin draait het allemaal om opinies en persoonlijke verhalen. Alle auto gerelateerde verhalen zijn welkom, dus bijvoorbeeld ook autosport.

Autoreviews

Autoreviews zijn meer dan welkom. Of het nu gaat om een testrit die je hebt gemaakt, een nieuwe auto die je hebt gekocht, auto van een vriend(in) of kennis of een tweedehands wagen: kruip in de pen van een autojournalist en deel je ervaringen.

Word ik altijd gepubliceerd?

Wij streven ernaar om alle ingezonden blogs, columns en opiniestukken te publiceren. De redactie heeft echter het recht om stukken te weigeren. Maak je geen zorgen: wij passen in principe geen censuur toe, maar weren wel haatdragende of beledigende stukken, evenals inzendingen die naar onze mening kwalitatief niet goed genoeg zijn. Kortom: neem rustig je tijd om in de pen te klimmen en denk aan je spelling en grammatica.

 Hoe zit het nou met die naam, 13-50?

Mocht jij je afvragen waar 13-50 voor staat? Tja, dan ben je bij deze autoblog misschien niet aan het juiste adres. 13-50 staat uiteraard voor 13:50, oftewet: tien voor twee. Precies: de positie van je handen aan het stuur.